NBPO

Nationale Klimaatweek 2023

Datum: 25-07-2023 Auteur: Vanessa Giethoorn Categorie: Particulier Zakelijk Zorg

Als Professional Organizers zijn wij regelmatig bezig met duurzaamheid.
Hoeveel spullen heb je daadwerkelijk nodig? Is een aanschaf echt nodig? Wat te doen met de spullen die je niet meer gebruikt /wil? Geef ik deze spullen een 2e leven of anders?
Een paar vragen (en nog veel meer te bedenken) die je kan stellen aan jezelf of aan een ander. Klimaat en duurzaamheid is een onderwerp waar vrijwel iedereen mee bezig is. Om deze reden is er van….

30 oktober tot en met 5 november de Nationale Klimaatweek !

Nu willen wij vanuit NBPO Particulieren een nieuwsbrief maken voor de Klimaatweek waarin we lezers willen inspireren iets te doen voor een beter klimaat, gericht op Organizen. Het klimaat heeft een ieder het hele jaar nodig. We kunnen ieder moment beginnen aan een bewuster leven.

Voor het maken van de nieuwsbrief hebben wij jullie input nodig! Te denken valt aan: ervarings- of impactverhaal, duurzaamheidstips en feitjes of een activiteit/workshop/webinar over dit onderwerp (of dit nu zakelijk, particulier of zorg is). Alles is welkom! In de nieuwsbrief gebruiken wij jouw input onder vermelding van jouw bedrijfsnaam.

Wij hopen dankzij jullie input een nieuwsbrief samen te kunnen stellen waarmee wij elkaar op Organizing gebied kunnen inspireren betreffende het klimaat en duurzaamheid.

Graag ontvangen wij deze input voor 1 september over de mail. Dit mag verzonden worden naar info@mijnopruimcoach.nl

Wij kijken uit naar jullie creativiteit. Bij voorbaat dank!

Commissie Particuliere markt

 

Inloggen

WordPress development door Webstation