Jubileum School voor Organizing

Datum: 25-02-2022 Auteur: Martine Vecht Categorie: Particulier Zakelijk Zorg

Tien jaar geleden lanceerde Martine Vecht de eerste vervolgopleiding voor professional organizers, toen nog een heel prille beroepsgroep. Inmiddels is de School voor Organizing een bloeiend bedrijf, maar dat is niet zonder slag of stoot gegaan.

Martine: ‘Ik kan inmiddels wel een boek schrijven over alles wat ik uit de kast heb moeten trekken om van dit initiatief een succes te maken. En daarom heb ik ook zo’n warm hart voor organizers die nu aan het starten zijn. Ondernemen is een vak apart, en dat lukt alleen maar als je je werk echt leuk vindt. En een niche kiest die echt bij je past. Dat heb ik gedaan, al had ik nooit kunnen denken dat mijn niche m’n eigen beroepsgroep zou worden.’

Martine wil graag wat teruggeven aan trouwe deelnemers van de activiteiten van de School voor Organizing en lezers van haar nieuwsbrief. Het hele jaar door zijn er daarom grote en kleine acties om hen mee te laten delen in de kennis en expertise die ze inmiddels heeft opgebouwd en – niet te vergeten – om zich heen heeft verzameld.

Wil je hiervan profiteren en ben je nog geen nieuwsbriefabonnee? Abonneer je dan met onderstaande link op de nieuwsbrief van de School voor Organizing. Voor organizers die al wel lid zijn: in de meest recente nieuwsbrief is een leuke kortingsactie gedeeld voor geïnteresseerden in webinars. Op = op, dus sla hem er snel op na.

Naar de inschrijflink

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen