Inzameldoelen en Duurzame Organizers

Datum: 02-11-2021 Auteur: Ingeborg Koot Categorie: Particulier

Als organizers weten we: mensen doen makkelijker afstand van spullen als ze weten dat ze er anderen blij mee maken.
In 2013 (alweer) ontstond het idee van Inzameldoelen: in kaart brengen van organisaties die gebruikte spullen graag willen hebben.

Natuurlijk blijft de lokale Kringloop een topper om spullen aan te doneren. maar er is meer dan ‘alleen maar’ die Kringloop. Zo zijn er flink wat grote inzamelorganisaties die op regionaal niveau inzamelen. Er zijn ook Sociaal Ondernemers die iets nieuws maken van oude spullen. Of denk aan winkels die korting geven als je oude spullen bij ze inlevert. Maar ook een lokale dagbesteding kan heel blij worden met restanten creatief materiaal. Op de website van Inzameldoelen vind je veel inspiratie.

De win-win is voor ons wel duidelijk. De klant meer rust in een leger huis. Organisaties blij met jouw oude spullen. En: zo min mogelijk  spullen in de vuilnisbak.

Inzameldoelen heeft 15 ambassadeurs (organizers) die hun oren en ogen goed openhouden en mooie initiatieven aanmelden.
Wat ons bindt: we hebben wel iets met duurzaamheid. We realiseren ons dat we onze klanten vaak inspireren met hun zoektocht naar ‘hoe kan ik duurzamer leven?’. Om deze bewustwording een extra boost te geven zijn we recent gestart met het Instagram account ‘Duurzame organizer (s)’. Wat ons betreft een leuke manier om onze kennis te delen, ons beroep te promoten en Duurzaamheid vanuit een andere manier te belichten.

Meer informatie

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen