ICD gaat op de Internationale Toer!

Datum: 29-06-2020Auteur: Hilde Verdijk

Vanaf donderdag 2 juli biedt het Institute for Challenging Disorganization® de belangrijkste meetinstrumenten en informatiebladen aan in vijf nieuwe talen, waaronder Nederlands!
Ga naar de website via de link hieronder en klik op de paarse balk op “International”.

In september 2019, tijdens het ICD® congres in Orlando, had ik tijdens een ontbijt een ontmoeting met collega’s uit Franstalig Canada, Italië, Brazilië en Mexico over de (on)mogelijkheden om de educatie van ICD® bij de mensen in onze landen te krijgen. Voor veel van onze landgenoten betekent de Engelse taal jammer genoeg nog steeds een barrière. Spontaan werd besloten een brug te slaan tussen het volledig Engelstalige programma en onze achterban, collega’s én potentiële cliënten. De oprichting van het International ICD® Committee was een feit.

En nu, in 2020, slechts enkele maanden na de oprichting van ons Internationale Comité zijn we blij dat we jullie de International Pages kunnen aanbieden, met daarop een welkomstvideo, definities en hyperlinks naar de belangrijkste informatiebronnen, alles in het Nederlands. Voorlopig in vijf talen, namelijk Nederlands, Frans, Italiaans, Portugees en Spaans, maar hopelijk in de toekomst uitgebreid met nog meer talen.

Met de vertaling van deze informatiebronnen hopen we bruikbare informatie bij het publiek te krijgen, voor wie Engels een brug te ver is. Met deze informatie kunnen zij beter inzicht krijgen in hun situatie én contact leggen met Professional Organizers die hun eigen taal spreken. Ook voor veel professional organizers zal het een voordeel zijn om deze informatie gemakkelijk te kunnen lezen en toe te passen. Wie weet wordt de interesse in ICD wel zo groot, dat aansluiting bij ICD® overwogen wordt. Als je daar over meer wilt weten, nodig ik je van harte uit om contact op te nemen. Er ligt een schat aan educatie te wachten, waaronder ruim 240 webinars over onderwerpen als chronische desorganisatie in combinatie met werken met senioren, ADHD, hoarding, leerstijlen, studenten, interpersoonlijke communicatie en veel meer.

Dit is slechts een begin. We hopen op termijn nog veel meer bronnen in onze eigen talen te kunnen aanbieden. Voor nu nodigen wij je vanaf 2 juli a.s. uit op de website van ICD® via de link hieronder. Op de paarse balk vind je helemaal rechts de tab “International”.

Neem een kijkje en laat me weten wat je ervan vindt. We zijn benieuwd!

Tot ziens, À bientôt, Ciao, Até breve, ¡Hasta pronto!

International ICD® Committee

Hilde Verdijk (voorzitter), Nederland
Alison Lush, Quebec Canada
Irene Novello, Italië
Cintia Castorino, Brazilië
Nacho Eguiarte, Mexico

Meer informatie

webstation webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?