Anekdotes, verhalen en materiaal gezocht voor ons jubileum

Datum: 23-06-2022 Auteur: Karen Visser - Conradi Categorie: Particulier Zakelijk Zorg

Op donderdag 29 september a.s. is het zo ver: dan viert de NBPO haar 25-jarig jubileum.
Inmiddels heeft iedereen daarvoor “Save the Date” post ontvangen én een uitnodiging via de mail gehad. Heb jij trouwens deze “bloemige” uitnodiging al geplant?

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de inhoudelijke vormgeving van deze dag, die zal plaatsvinden in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. De inloop is vanaf 09.30 uur. Het programma begint om 10.00 uur, wordt zoals altijd onderbroken door een heerlijke lunch en eindigt om 16.30 uur met de borrel. We mogen met z’n allen trots zijn op wat we bereikt hebben in al die jaren en daar gaan we samen het glas op heffen!

Overigens worden er ten behoeve van de voorbereiding van het jubileum nog leuke anekdotes, foto’s en verhalen gezocht. We kunnen niet putten uit een bestaand archief en vragen daarom iedereen in zijn of haar geheugen te graven naar wat er over de afgelopen kwart eeuw te melden is. Alle input is welkom op socialmedia@nbpo.nl Het materiaal wordt gebruikt in de festiviteiten naar aanloop van en tijdens het jubileum.

#nbpo #professionalorganizing #zilverenjubileum #feestvieren #samenwerken #leden #vrijwilligers #organiseren #feestdag #borrel

Inloggen

WordPress development door Webstation