ALV en Themamiddag 20 maart 2020

Datum: 14-01-2020Auteur: Webmaster

Beste leden,

We starten 20 maart met de Algemene Ledenvergadering. De agenda en vergaderstukken ontvang je na aanmelding op een later moment. We nemen wat ruimer de tijd voor de ALV, o.a. omdat we dit jaar geëxperimenteerd hebben met andere locaties en er na iedere bijeenkomst is gepeild hoe de deelnemers de locaties en themadagen ervaren hebben.

Themamiddag ‘Grenzen stellen’
Hoe mooi zou het zijn als… iedereen zich veilig voelt op zijn werk, iedereen fluitend en opgewekt naar zijn werk toe gaat en dat zowel medewerkers als werkgevers te maken hebben met weinig ziekteverzuim.

Om die reden biedt KIES, kennis en kunde over het hanteren van grensoverschrijdend gedrag met behoud van verbinding met de ander.
Want laten we eerlijk zijn, er gaat weleens wat mis in het contact met elkaar. Soms zitten we zelf niet lekker in ons vel en laten we over ons heen lopen of reageren we te snel geprikkeld. Andere keren is de ander heftig gefrustreerd, dwingend of kwetsend. Om hier goed mee om te kunnen gaan is het van belang dat we onze eigen spanning herkennen, kunnen reguleren, risico’s inschatten en op de juiste manier datgene doen wat de ander en jezelf helpt.

Deze interactieve workshop van KIES, bureau voor weerbaarheid, is geschikt voor iedereen die met en voor andere mensen werkt. Zowel organizers in de zorg, de particuliere markt en de zakelijke markt kunnen er profijt van hebben dat zij duidelijk grenzen kunnen stellen en hun grenzen kunnen bewaken.

Zijn jullie ook net zo benieuwd als ik naar deze workshop?!
Ik zie jullie allemaal graag op 20 maart a.s.

Opgeruimde groet,

Elise van Heerde
Bestuurslid Activiteiten & Projecten

 

KIES, bureau voor Weerbaarheid

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?