Workshop ‘Doe iets met je foto’s!’

Geplaatst door/namens: Ellen Massaro professional (foto) organizer
Datum: 12-03-2021Tijd: 14:00 - 16:30 uurAuteur: Ellen MassaroCategorie: particulier
Locatie: Leiden, Zandstraat 10 (binnenstad) - of online

Wil je (eindelijk) aan de slag met je ‘fotoberg’? Kom naar mijn workshop; hij geeft je een vliegende start!
Ik organiseer ook werkmiddagen voor de deelnemers, om na de workshop de vaart er in te houden. Je werkt dan in de studio aan je fotoproject; ik ben in de buurt voor tips en advies.

Lokatie: Zandstraat 10, Leiden (binnenstad)
Kosten workshop: € 55,00 p.p. (incl. BTW)
Koffie, thee en een werkboekje zijn inbegrepen

Attentie: de workshop is online (via Zoom) als het nog niet wenselijk of mogelijk is om met meer dan 2 mensen samen te zijn.

Kosten workshop + 2 werkmiddagen € 97,50 p.p.
Losse werkmiddag € 25,00.

In de workshop bespreken we samen, wat foto’s voor je betekenen en krijg je inzicht in wat je met je foto’s wil en kúnt doen. Welke keuzes maak je, zowel praktisch als emotioneel. Wat bewaar je? Digitaal of papier? Hoe deel je ze in?
Ik vertel je hoe je het ordeningsproces in stappen aan kunt pakken, welke programma’s of apps er zijn voor het digitale werk, en ook hoe je je dagelijkse foto’s in toom houdt. De workshop levert je veel inzicht en tips op en gaat over zowel papieren als digitale foto’s. In het werkboekje staan de meest belangrijke tips samengevat.

De workshop is voor maximaal 5 deelnemers, zodat de 1,5 meter in acht gehouden kan worden, en ik individuele tips en advies kan geven. Je kunt tijdens de workshop al een begin maken aan je fotoproject. Neem je laptop of (een voorbeeld-) stapel foto’s mee.

workshop 'Doe iets met je Foto's!'

webstation webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?