Webinar: haal méér uit je leven met mínder spullen

Geplaatst door/namens: Duurzaam Opgeruimd
Datum: 30-04-2021Tijd: 09:00 - 10:00 uurAuteur: Marieke PlukCategorie: particulier
Locatie: Zoom

Haal méér uit je leven met mínder spullen

Stel je eens voor… dat opruimen je minder moeite zou kosten. Wat zou je dan met de tijd en energie kunnen doen die je overhoudt?
Het doel van dit webinar is om jou inzicht te geven in hoe je opruimen makkelijker kan maken voor jezelf. Hoe je meer uit je leven kan halen met minder spullen.

Leren opruimen

Mijn motto: opruimen kan je leren. Dat betekent niet perse dat je het moet doen op een manier die iemand anders voor je heeft bedacht. Zelf ben ik van nature een chaoot en ik wist dat meer structuur goed voor me zou zijn, maar ik voelde weerstand om eraan te beginnen. Totdat ik ontdekte dat je je niet hoeft te onderwerpen aan de structuur van anderen. Je kan een manier vinden die bij jóu past.

Ik ga je helpen een kapstok te maken waaraan je de organisatie van je huis en spullen kan ‘ophangen’. Zo kan je gestructureerd aan de slag gaan, op jouw manier.

Less is more

Opruimen draait allereerst om spullen wegdoen. Minder spullen, minder ‘ruis’ (afleiding), minder zorgen…. én dus ook minder opruimen. Beslissingen maken over het wegdoen van spullen is voor veel mensen moeilijk, maar ook dat kan je leren. Met jouw “kapstok” wordt het al een stuk makkelijker.  En natuurlijk ga ik je in het webinar tips geven die je kunnen helpen met het nemen van beslissingen.

Het belangrijkste resultaat van opruimen is de “head space”, je krijgt weer (meer) ruimte in je hoofd!  Die kan je besteden aan dingen die je belangrijk vindt en waar je blij van wordt!

Wat kan je verwachten?

Opruimen is een werkwoord, je moet het dóen. Dit wordt dan ook geen luisterwebinar, we gaan samen aan de slag.
  • je krijgt inzicht in de oorzaak van jouw ‘opruimfrustratie’
  • je onderzoekt jouw bron van motivatie: wat kan een opgeruimd huis jou opleveren?
  • je weet hoe je jouw eigen opruimplan kan maken
  • je krijgt tips voor het vinden van een manier van opruimen die bij je past
  • het is duidelijk wat je eerstvolgende opruimstappen zijn
TIP: plan op de dag van het webinar een extra uurtje in om met je eerste opruimstap aan de slag te gaan. Dan ga je gegarandeerd vol voldoening het weekend in! 

 Ik heb er heel veel zin in! Jij ook? Graag tot ziens op vrijdag 30 april van 9.00 tot 10.00.

Link naar activiteit

webstation webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?