Webinar Geniet meer van minder: Leefstijl

Geplaatst door/namens: Marianne Winter (MARY regelt het wel .nl®)
Datum: 18-01-2021Tijd: 10:00 - 11:30 uurAuteur: Marianne WinterCategorie: particulier
Locatie: Online

Webinar: Geniet meer van minder

Blue Monday: de dag waarop veel mensen stoppen met het nastreven van hun doelen. Maar dat is niet nodig want je staat er niet alleen voor!

Een gezonde leefstijl zorgt er voor dat je lekkerder in je vel zit. Maar ja, hoe verander je gewoontes die zo vanzelfsprekend zijn geworden? Ramona de Brock weet dit als geen ander. Nadat ze met professional organizer Marianne Winter haar weekplanning in kaart bracht en prioriteiten stelde, besloot ze dat het tijd was voor verandering. Na een intensief traject met een voedingscoach en personal trainer viel ze ruim 50 kilo af! Dankzij deze transformatie heeft ze niet alleen veel meer energie gekregen om samen met haar zoontje te spelen maar besloot ze ook haar carrière een nieuwe richting te geven om anderen te inspireren. Inmiddels is ze leefstijlcoach en gecertificeerd Oersterk Coach.

Tijdens een uniek webinar laten wij jou graag ontdekken hoe jij weer lekker in je vel kunt zitten met een plan dat bij jou past. Daarnaast zorgen we voor heel veel inspiratie zodat je dat plan ook echt gaat uitvoeren. Schrijf je nu in voor deze unieke training! Geef je weerstand een boost, ontwikkel gezondere eetgewoontes en geniet van meer energie, rust en voldoening.

Na afloop

  • kun je een haalbaar doel stellen voor jezelf
  • heb je praktische handvatten om jouw doelen om te zetten naar concrete acties
  • heb je de basis gelegd voor nieuwe gewoontes
  • heb je praktische tips waarmee gezond eten en meer bewegen een stuk eenvoudiger is.

Praktische informatie

Het webinar ‘Geniet meer van minder’ vindt online plaats op maandag 18 januari 2021 van 10.00 – 11.30 uur (via Zoom).

De training wordt verzorgd door Ramona de Brock, leefstijlcoach en gecertificeerd Oersterk Coach, en Marianne Winter, register professional organizer (RPO®) en eigenaar van MARY regelt het wel .nl®.

Deelname kost EUR 29 per persoon (inclusief btw). Meer informatie vind je via de link hieronder:

Webinar Geniet meer van minder: Leefstijl

webstation webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?