Trainingsdag Verlieskunde – emotioneel orde op zaken stellen

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 21-04-2021Tijd: 10:00 - 17:00 uurAuteur: Martine VechtCategorie: particulierzakelijkzorg
Locatie: Stationsplein 1, Zwolle

Verlieservaringen: we hebben er allemaal mee te maken in ons vak. Wanneer jouw klant moed heeft verzameld om orde te scheppen in de chaos, kunnen weerstand en emoties gekoppeld aan onaffe levenservaringen onverwacht de kop op steken. ‘Onaf’ vanwege het overlijden van een dierbare, door onverwerkt afscheid van relaties of een ingrijpende verandering in het (werkende) leven. Levenservaringen die de klant figuurlijk maar ook letterlijk heeft weggestopt, of die maken dat hij spullen niet kan loslaten.

Door inzicht te geven in het Unfinished Business Syndroom (UBS) kun je klanten motiveren om alsnog een emotionele schoonmaak te houden. Tijdens deze dag leer je hoe je iets met de pijn kunt doen terwijl je letterlijk orde op zaken helpt stellen.

Deze trainingsdag wordt gegeven door psychotherapeut en traumadeskundige Herman de Mönnink, grondlegger van de Verlieskunde. Let op: deze training stond eerst gepland op 18 maart, maar is verplaatst naar 21 april.

Reacties van deelnemers

‘Heel goede mix van theorie en praktijk – modelgesprekken in een veilige sfeer – ook voor mij persoonlijk heel nuttig – een topper in het aanbod van de School voor Organizing!’

Praktische informatie
Locatie: Zwolle
Kosten: € 395,- vrijgesteld van btw. Inclusief reader en lunch, exclusief boek.
NBPO-(aspirant-)leden ontvangen 5% korting
Bezoek de website voor meer informatie en inschrijven.

Informatie en aanmelden

webstation webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?