Training Verlieskunde – emotioneel orde op zaken stellen

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 30-05-2023 Tijd: 09:30 - 17:00 uur Auteur: Martine Vecht Categorie: Locatie: Visiom, Amersfoort

Wanneer jouw klant moed heeft verzameld om orde te scheppen kunnen weerstand en emoties gekoppeld aan onaffe levenservaringen onverwacht de kop op steken. Hoe stel je letterlijk orde op zaken en doe je tegelijkertijd iets met de pijn? De training Verlieskunde brengt de thematiek van afscheid en verlies in kaart en omvat methoden van verliesbegeleiding en van zelfzorg.

Wanneer je iets waardevols of dierbaars verliest en dit onverwerkt blijft, kunnen bij het opruimen ook onverwerkte emoties rond rouw en trauma omhoog komen. Onaffe emotionele levenszaken die de klant figuurlijk maar ook letterlijk heeft weggestopt door het wegstoppen van spullen, of door het verzamelen in plaats van loslaten. ‘Onaf’ vanwege het overlijden van een dierbare, door onverwerkt afscheid in relaties (scheiding) of een ingrijpende verandering in het (werkende) leven. Door aandacht te schenken aan het verlies en inzicht te geven in het Unfinished Business Syndroom (UBS) kun je klanten motiveren om alsnog een emotionele schoonmaak te houden.

Reacties van deelnemers
‘Heel goede mix van theorie en praktijk – modelgesprekken in een veilige sfeer – ook voor mij persoonlijk heel nuttig – een topper in het aanbod van de School voor Organizing!’

Praktische informatie
Locatie: Amersfoort
Kosten € 395,- vrijgesteld 21% btw.

Bezoek de website voor meer informatie en inschrijven.

Meer informatie en aanmelden

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen