Trainingsdag Verdieping Intervisie

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 10-09-2021Tijd: 09:30 - 17:00 uurAuteur: Martine VechtCategorie: particulierzakelijkzorg
Locatie: Nieuwegracht 41, Utrecht

Intervisie is een gestructureerde manier om met collega’s te leren van vraagstukken en successen uit de dagelijkse praktijk en zo de professionele effectiviteit van iedere intervisant te vergroten. Over het algemeen gebeurt dit door het inbrengen en analyseren van een werkprobleem. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, staat intervisie niet gelijk aan adviseren. Het gaat om het vinden van het juiste probleem, rake vragen stellen en goed luisteren naar het antwoord (en het antwoord achter het antwoord). Veilig samen leren waardoor je professionaliteit op een hoger niveau wordt getild.

Deze dag willen we je laten ervaren hoe intervisie werkt in optima forma. Je leert de kunst van vragen stellen in intervisie. Je doet ervaring op met de rollen van deelnemer, casus-inbrenger en begeleider van intervisie. Je krijgt diverse werkvormen aangereikt die je kunt toepassen in je bestaande intervisiegroep. Natuurlijk kun je ook je eigen casus inbrengen.

Deze training is interessant voor startende intervisiebegeleiders, intervisanten die meer willen halen uit een bestaande intervisiegroep of mensen die een intervisiegroep willen opstarten. Ervaring is geen vereiste. Kom je samen met collega’s uit je eigen intervisiegroep, dan ontvangen jullie elk € 50,- korting.

Praktische informatie
Kosten: € 395,- vrijgesteld van btw
NBPO-(aspirant-)leden ontvangen 5% korting
Bezoek de website voor meer informatie en inschrijven.

Informatie en aanmelden

webstation webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?