Verdiepingsdag intervisie

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 17-06-2020Tijd: 09:30 uurAuteur: WebmasterCategorie: particulierzakelijkzorg
Locatie: Utrecht

Locatie: Utrecht
Kosten:  € 325,- excl. btw.
Kom je samen met collega’s uit je eigen intervisiegroep, dan ontvangen jullie elk € 50,- korting. Voor meer informatie en inschrijven bezoek de website.

Wil jij een intervisiegroep opzetten of zelf intervisie gaan begeleiden? Is jouw intervisiegroep een gezellig theekransje geworden en heb je het idee dat er meer uit te halen is? Kom dan naar deze trainingsdag en ontdek en ervaar de waarde van intervisie.

Deze dag willen we je laten ervaren hoe intervisie werkt in optima forma. Je leert de kunst van vragen stellen in intervisie. Je doet ervaring op met de rollen van deelnemer, casus-inbrenger en begeleider van intervisie. Je krijgt diverse werkvormen aangereikt die je kunt toepassen in je bestaande intervisiegroep. We onderzoeken ook hoe intercollegiale consultatie in zijn werk gaat. Natuurlijk kun je ook je eigen casus inbrengen.

Wat oud-deelnemers zeggen:
“Wat een ontzettend leuke en leerzame dag. Ik wist niet dat je op een redelijk eenvoudige gestroomlijnde manier zoveel meer uit intervisie kon halen.”
“Zeer verhelderend. Snel en effectief en met respect voor elkaars inbreng.”
“Irene zorgt met veel rust voor een veilige en ontspannen sfeer in de groep. Daarnaast speelt ze in op individuele verschillen. Groot compliment.”

link naar activtiteit

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?