Transactionele Analyse: jezelf en de ander beter begrijpen (webinar)

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 17-11-2022 Tijd: 19:30 - 21:00 uur Auteur: Martine Vecht Categorie: Locatie: online, via Zoom

Transactionele Analyse (TA) is een populaire persoonlijkheidstheorie met bekende modellen zoals het Ouder, Volwassene, Kindmodel en de Drivers. Met kennis over TA begrijp je jezelf en je klant beter en kun je hobbels in het contact gemakkelijker overbruggen. Alleen: je hoort er veel over maar wat is het nou precies? Dat leer en ervaar je in deze expertsessie.

Je maakt kennis met twee modellen uit de TA: de Drivers (Je Gevaarlijke Superpower) en het Ouder, Volwassene en Kind model (OVK). Dankzij de korte voorbereidingsopdracht die je vooraf ontvangt, kunnen we al snel de diepte in en ervaar je hoe je TA kunt inzetten in je werk als organizer en in je dagelijks leven. De workshop zal een mix zijn van kleine stukjes theorie en korte oefeningen zodat je de technieken in je werk en je leven kunt gaan inzetten. Ook is er ruimte voor vragen en interactie. Lekker praktisch en met direct resultaat.

Deze expertsessie wordt gegeven door Ester Braat, oud-trainer bij de School voor Organizing. Haar denkkaders komen uit de Transactionele Analyse, Progressiegericht werken en de positieve psychologie.

Praktische informatie
Locatie: online, via Zoom
Kosten: € 47,- vrijgesteld van btw.
Bezoek de website voor meer informatie en inschrijven

NB: Je kunt dit webinar ook op 22 november volgen.

Informatie en aanmelden

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen