Trainingsdag Motiverende gespreksvoering

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 20-05-2020Tijd: 09:30 uurAuteur: WebmasterCategorie: particulierzakelijkzorg

Locatie: Mariaplaats 7, Utrecht.
Kosten: € 350,- inclusief online leeromgeving
Bezoek de website voor meer informatie en inschrijven.

Motiverende gespreksvoering is een doelgerichte gespreksmethode waarbij de persoonlijke motivatie van de cliënt om te veranderen wordt versterkt. Dat blijkt een enorme nuttige gesprekstechniek voor organizers, die vaak te maken krijgen met weerstand. De essentie: je cliënt formuleert zelf hoe hij kan veranderen, zonder dat jij hoeft te duwen of te trekken.

Het mooie is: motiverende gespreksvoering is niet moeilijk. Je put ervoor uit de basistechnieken van professionele gespreksvoering: zoals open vragen stellen, doorvragen, gevoelsreflecties geven en parafraseren. Tijdens deze interactieve trainingsdag frissen we deze kennis op en gaan we de theorie meteen in de praktijk brengen. Er is ruim voldoende gelegenheid om te oefenen met eigen casussen en het geleerde is direct toepasbaar in de praktijk, zowel voor individuele begeleiding als voor teams.

Wat oud-deelnemers zeggen:
“Ghislaine is erg deskundig in haar vak en gaf gedurende de dag steeds aanwijzingen over motiverende gespreksvoering. Ook in kleine gesprekjes tussen haar en ons of onderling.”
“De setting was heel veilig. Er was alle ruimte om te oefenen. Fijne sfeer.”
“Leuke rustige docent met humor en relativering én veel ervaring.”

 

link naar activtiteit

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?