Trainingsdag Als je klant uit balans is

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 14-06-2023 Tijd: 09:30 - 17:00 uur Auteur: Martine Vecht Categorie: Locatie: Brennerbaan 150, Utrecht

Dankzij een uitgekiend stress – systeem kunnen we bergen werk verzetten. Dat functioneert optimaal bij een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Klanten van organizers zijn die balans dikwijls kwijt: soms zonder dat ze het zelf weten. Als organizer heb je dan een signalerende functie.

Stressklachten zijn lastig te beoordelen: je kunt nu eenmaal niet in iemands hoofd kijken en zelf zijn gestreste mensen geneigd de boot wat af te houden. Toch kun je een belangrijke rol spelen als het erom gaat de ander bewust te maken van de gevaren van langdurige stress, en hem of haar te motiveren er iets aan te doen. Met de juiste kennis kun je uitval helpen voorkomen.

Tijdens deze trainingsdag leer je herkennen wanneer er sprake is van normale en wanneer van ontwrichtende stress. Hoe kaart je dat aan en wat kun je bijdragen aan preventie? Je kunt na deze dag verschillende werkvormen inzetten om je klant te helpen zijn energie te managen, hulpbronnen te activeren en zo meer. Zo ondersteun je hem in het ontwikkelen van een actieve copingstijl. Aan het einde van deze training durf je het steviger en stelliger aan te kaarten als je je zorgen maakt, en kun je concrete tips geven om in actie te komen.

Praktische informatie
Kosten: € 395,- vrijgesteld van btw
Locatie: Brennerbaan 150, Utrecht

Bezoek de website voor meer informatie en inschrijven.

Bekijk de inhoud

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen