Training ‘Inspirerende workshops geven’

Geplaatst door/namens: De HuishoudCoach
Datum: 25-02-2022 Tijd: 09:30 - 16:30 uur Auteur: Els Jacobs Categorie: Locatie: Aristo MeetingPlaza - Utrecht CS

Wil je jouw 1-op-1 diensten als organizer uitbreiden met het geven van workshops of trainingen, zodat je jouw kennis nog sneller met anderen kan delen, in kortere tijd meer mensen kan helpen en tegelijkertijd jouw eigen inkomen kan boosten? Maar weet je niet hoe je een inspirerende workshop opzet, waaraan mensen graag en met plezier deelnemen en waarvan ze ook écht iets leren? Volg de 1-daagse training ‘Inspirerende workshops geven’.

Inhoud

In deze training leer je hoe je:

  • het juiste thema voor je workshop kiest, zodat je voldoende deelnemers trekt
  • de voor hen onmisbare kennis op een aantrekkelijke manier overdraagt
  • prikkelende, enthousiasmerende opdrachten bedenkt, waarvan je deelnemers echt iets leren

En natuurlijk krijg je ook de nodige organisatorische tips & trucs. Aan het einde van de dag ga je naar huis met de opzet van een training of workshop, die voor 85% klaar is en die je na een laatste fine-tuning direct kan gaan aanbieden aan jouw doelgroep.

Trainer

De 1-daagse training Workshops geven wordt verzorgd door Els Jacobs, oprichter en eigenaar van De HuishoudCoach en De KantoorCoach.
Els heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het geven van trainingen, workshops, colleges en opleidingen, en leert jou graag de fijne kneepjes van het trainersvak. Ze draagt haar kennis op een levendige en toegankelijke manier over en stelt alles in het werk om het beste uit jou naar boven te halen. Haar trainingen worden steevast met een 9+ gemiddeld beoordeeld.

Kosten

De kosten van deze 1-daagse training bedragen €375,- incl. lesmateriaal, lunch, koffie, thee, koek en bewijs van deelname. Heb je al eerder een opleiding of training bij De HuishoudCoach gevolgd? Als onze oud-cursist ontvang je levenslang 10% korting op ál onze trainingen en opleidingen. Voor jou bedragen de trainingskosten dus €337,50. Wil je van deze korting gebruikmaken, vul dan bij aanmelding de kortingscode in, die je van ons hebt gekregen.

Net als al onze andere trainingen en opleidingen is ook deze training vrijgesteld van BTW, omdat De HuishoudCoach sinds 2010 door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) is geregistreerd als onderwijsinstelling.

Meer info

Meer informatie vind je op de webpagina over de training ‘Inspirerende workshops geven’, direct aanmelden kan via deze link.

1-daagse Training Inspirerende Workshops Geven

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen