Training ‘Budgetcoaching’

Geplaatst door/namens: De HuishoudCoach
Datum: 28-01-2022 Tijd: 09:30 - 16:30 uur Auteur: Els Jacobs Categorie: Locatie: Aristo MeetingPlaza - Utrecht CS

Wil jij in je rol van professioneel of zakelijk organizer mensen helpen om weer grip op hun inkomsten en uitgaven te krijgen, zodat ze financieel sterk de toekomst in kunnen ingaan? En zelf als ondernemer en particulier óók direct geld besparen? Dan is deze training geknipt voor jou.

Inhoud

In de 1-daagse training ‘Budgetcoaching’ leer je alles over de:

  • de psychologie van geld, ofwel waarom mensen teveel geld uitgeven en mensen met geldproblemen geen actie ondernemen
  • hoe je inkomsten en uitgaven van een huishouden handig in kaart brengt en welke besparingsmogelijkheden er zijn
  • hoe de schuldhulpverlening in Nederland eruit ziet en welke nuttige websites je steeds opnieuw kan raadplegen voor kerncijfers en om zaken te regelen
  • wanneer je en aan wie je kan doorverwijzen als je klant te diep in de schulden zit

Trainer

De 1-daagse training Budgetcoaching wordt gegeven door Eef van Opdorp, bekend van ‘Uitstel van executie’, die ruim 20 jaar ervaring heeft als budgetcoach en trainer. Als budgetcoach verzorgt Eef trainingen in Budgetteren, Slim omgaan met Geld en Voorkomen van financiële problemen bij jongeren. Deze trainingen, waarin inhoud en humor hand in hand gaan, geeft zij o.a. aan professionals die actief zijn in het maatschappelijk werk, het bankwezen, de verhuursector, onderwijsinstellingen, personeelszaken enzovoort. En aan organizers natuurlijk!

Kosten

De kosten van deze 1-daagse training bedragen €375,- incl. lesmateriaal, lunch, koffie, thee, koek en bewijs van deelname. Heb je al eerder een opleiding of training bij De HuishoudCoach gevolgd? Als onze oud-cursist ontvang je levenslang 10% korting op ál onze trainingen en opleidingen. Voor jou bedragen de trainingskosten dus €337,50. Wil je van deze korting gebruikmaken, vul dan bij aanmelding de kortingscode in, die je van ons hebt gekregen.

Vrijgesteld van BTW

Net als al onze andere trainingen en opleidingen is ook deze training vrijgesteld van BTW, omdat De HuishoudCoach sinds 2010 door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) is geregistreerd als onderwijsinstelling.

Meer info

Meer informatie vind je op de webpagina over de training ‘Budgetcoaching’, direct inschrijven kan via deze link.

1-daagse Training Budgetcoaching

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen