Samen sterk: interviewreeks samenwerkende organizers – deel 3

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 20-06-2023 Tijd: 19:30 - 20:30 uur Auteur: Martine Vecht Categorie: Locatie: online, via Zoom

Werken in teamverband is niet alleen gezellig, inspirerend en motiverend. Je krijgt er een groter bereik door, kunt meer en andere opdrachten aanpakken en zaken als marketing gezamenlijk organiseren. Bovendien: wanneer je je kunt spiegelen aan anderen, krijgt je eigen professionaliteit een impuls. Maar welke vormen van samenwerking zijn er?

In deze interviewreeks vertellen zes collega-organizers uit verschillende niches over hun ervaringen met samenwerken. De interviews vinden plaats via Zoom op 1, 12 en 20 juni van 19:30 tot 20:30 uur. Vanavond is deel 3 en zijn Gerda van Loo van Van Loo & co en Hilde Verdijk van de intervisiegroep hoarding te gast.

20 juni: Gerda van Loo en Hilde Verdijk

Gerda had al vroeg in de gaten dat de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) in 2015 voor veel verandering zou zorgen en deed mee met een aanbesteding. Inmiddels levert Gerda via Van Loo & Co met 13 onderaannemers WMO/ZIN-begeleiding. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee.

Samen met vier andere gespecialiseerde organizers zit Hilde in een intervisiegroep over hoarding. Maar hun ambitie reikt verder dan casussen bespreken alleen. De groep organiseert een themaweek over hoarding en binnenkort verschijnt er een boek. Hilde vertelt hoe haar groep dit allemaal voor elkaar krijgt en wat ze heeft geleerd van deze samenwerking.

Praktische informatie
Alle interviews vinden plaats via Zoom van 19:30 tot 20:30 uur, en de hele reeks kost samen € 25,- (vrijgesteld van btw). Dit betekent dat je, wanneer je je voor één interview inschrijft, automatisch ook de rechten koopt om de andere interviews bij te wonen of terug te luisteren. Op de website staat de uitgebreide omschrijving.

Bekijk de inhoud

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen