Samen sterk: interviewreeks samenwerkende organizers – deel 2

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 12-06-2023 Tijd: 19:30 - 20:30 uur Auteur: Martine Vecht Categorie: Locatie: online, via Zoom

Werken in teamverband is niet alleen gezellig, inspirerend en motiverend. Je krijgt er een groter bereik door, kunt meer en andere opdrachten aanpakken en zaken als marketing gezamenlijk organiseren. Bovendien: wanneer je je kunt spiegelen aan anderen, krijgt je eigen professionaliteit een impuls. Maar welke vormen van samenwerking zijn er?

In deze interviewreeks vertellen zes collega-organizers uit verschillende niches over hun ervaringen met samenwerken. De interviews vinden plaats via Zoom op 1, 12 en 20 juni van 19:30 tot 20:30 uur. Vanavond is deel 2, en zijn Marije Ruijtenberg van de regiogroep Zeeland en Astrid Haveman van Master of Workflow te gast.

12 juni: Marije Ruijtenberg en Astrid Haveman

In Zeeland zochten de organizers daar elkaar al vaker op als regiogroep. Van lieverlee ontstond het idee om zich actiever te profileren, en met veel succes. Marije Ruijtenberg was een van de initiatiefnemers. Hoe organiseert deze regiogroep zich en wat zijn de succesfactoren?

Business organizer Astrid richtte samen met drie collega’s een coöperatie om grotere opdrachten aan te kunnen: Master of Workflow. Die zoekt nu nieuwe leden. Wat is een coöperatie eigenlijk voor samenwerkingsvorm en waarom kan dat gunstig zijn? Astrid legt het uit.

Praktische informatie
Alle interviews vinden plaats via Zoom van 19:30 tot 20:30 uur, en de hele reeks kost samen € 25,- (vrijgesteld van btw). Dit betekent dat je, wanneer je je voor één interview inschrijft, automatisch ook de rechten koopt om de andere interviews bij te wonen of terug te luisteren. Op de website staat de uitgebreide omschrijving.

Bekijk de inhoud

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen