Samen sterk: interviewreeks samenwerkende organizers – deel 1

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 01-06-2023 Tijd: 19:30 - 20:30 uur Auteur: Martine Vecht Categorie: Locatie: online, via Zoom

Werken in teamverband is niet alleen gezellig, inspirerend en motiverend. Je krijgt er een groter bereik door, kunt meer en andere opdrachten aanpakken en zaken als marketing gezamenlijk organiseren. Bovendien: wanneer je je kunt spiegelen aan anderen, krijgt je eigen professionaliteit een impuls. Maar welke vormen van samenwerking zijn er?

In deze interviewreeks vertellen zes collega-organizers uit verschillende niches over hun ervaringen met samenwerken. De interviews vinden plaats via Zoom op 1, 12 en 20 juni van 19:30 tot 20:30 uur. Vanavond is deel 1, en zijn Lisette Beijnes – de Boer van Moeiteloos werken en Nele Colle van Nele & co te gast.

1 juni: Lisette Beijnes – De Boer en Nele Colle

Onze eerste gast is Lisette Beijnes de Boer van Moeiteloos Werken. Dit is een training- en coaching concept waarin vier trainers participeren. Lisette vertelt deze avond hoe Moeiteloos werken is ontstaan en hoe zij de samenwerking vorm geven.

Daarna maken we kennis met Nele Colle. Zij is professional organizer/opruimcoach in België en eigenaar van Nelecolle.be. Nele heeft inmiddels een heel team om zich heen verzameld en wil graag uitbreiden naar Nederland. Hoe organiseert Nele dat allemaal en wat voor mensen zoekt ze? In dit gesprek vertelt ze daar meer over.

Praktische informatie
Alle interviews vinden plaats via Zoom van 19:30 tot 20:30 uur, en de hele reeks kost samen € 25,- (vrijgesteld van btw). Dit betekent dat je, wanneer je je voor één interview inschrijft, automatisch ook de rechten koopt om de andere interviews bij te wonen of terug te luisteren. Op de website staat de uitgebreide omschrijving.

Bekijk de inhoud

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen