Regiobijeenkomst Zuid Holland – ‘Slimmer actief op social media’

Geplaatst door/namens: Regiocoordinatoren
Datum: 12-10-2021Auteur: Susanne de BieCategorie: nbpoparticulierzakelijkzorg
Locatie: Capelle aan den IJssel

Regiobijeenkomst ‘Slimmer actief op social media’

Vraag jij je wel eens af hoe je als professional organizer je aanwezigheid op social media het beste kan inrichten? In deze regiobijeenkomst vertellen Yvette Vermeulen (www.simpleorganizing.nl) en Karen Visser (www.newbroom.nl) je alles over hun ervaringen en inzichten die ze hebben opgedaan in de jaren die zij als ondernemer aan de slag zijn. Ze delen hun tips & tricks en geven je suggesties op welke manier jij je social media-aanwezigheid zo effectief mogelijk kunt laten zijn in zo min mogelijk tijd.

Je krijgt antwoord op deze vragen:

• Welke vooroordelen, aannames en angsten hebben veel ondernemers over het inzetten van social media?
• Hoe vind je inspiratie voor een post en hoe zorg je dat dit zo min mogelijk moeite kost/herbruikbaar is?
• Hoe krijg je ritme in je posts en wissel je af tussen de diverse typen berichten?
• Hashtags, gebruik je die wel of niet? Hoe doe je dat slim, wat zijn de do’s en dont’s?
Yvette is vooral ervaren in het gebruik van Instagram en Facebook; Karen in het gebruik van LinkedIn en Facebook. Gecombineerd weten ze een heleboel dingen waaraan jij iets kunt hebben.

Opgelet: de bijeenkomst wordt geen technische knoppentraining, waar je leert op welke tijd je volgers online zijn of hoe je advertenties op een doelgroep kunt toesnijden. Het gaat vooral om de content die je kunt maken. Aan het einde van de bijeenkomst is ruimschoots gelegenheid voor het stellen van vragen – en tussendoor mag natuurlijk ook!

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 12 oktober van 10.00 – 12.30 uur aan de Barbizonlaan 104 in Capelle aan den IJssel op het kantoor van PYC Li-Hemerik van Balans Professional Organizing (bovenste verdieping-bedrijfskantine). Aanmelden kun je doen door een mail te sturen vóór 27 september naar info@biezondergeorganiseerd.nl.
LET OP, vanwege deze live bijeenkomst zijn er een beperkt aantal plekken. Vol=vol.

Enkele huishoudelijke mededelingen:

• Er zijn geen kosten verbonden aan de regiobijeenkomsten. Echter, PYC stelt koffie en thee beschikbaar en uiteraard hebben we wat lekkers bij de koffie. Daarom wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld.
• De eerste persoon die aankomt mag bij PYC een toegangskaart ophalen voor de slagboom van het parkeerterrein. Bel dan PYC via 010-4151049. Deze toegangskaart is ook nodig om het gebouw binnen te komen. Jij bent voor die keer de gastheer/gastvrouw 😉 die iedereen binnen mag laten.
• Bij klachten, blijf thuis alsjeblieft.

webstation webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?