Opruimweek – Online cursus ´Je huis een fijn thuis´

Geplaatst door/namens: Felicia Feenstra, Professional Organizer
Datum: 23-03-2023 Auteur: Felicia Feenstra Categorie: particulier Locatie: Online

Online cursus ´Je huis een fijn thuis´

Heb jij ook zo’n behoefte aan een fijn en opgeruimd huis, waar je ontspant zodra je binnenloopt ? Een huis waar je graag bent na een dag hard werken, een huis waar je je trots op voelt omdat het echt van jou is, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Ik help je met deze cursus graag bij de creatie van een aangenaam en warm Thuis.

De cursus bestaat uit concrete en praktische tips over opruimen en huishouden, en uitnodigingen om na te gaan hoe jij je verhoudt en gedraagt tot je huis. De cursus is op ieder moment vanuit huis te volgen en opgedeeld in overzichtelijke, behapbare lessen. Hierin neem ik je mee naar verschillende plekken in je huis en nodig ik je uit om kleine opdrachten uit te voeren. Zodat je stap voor stap van je huis een fijn, overzichtelijk en opgeruimd huis kan maken. Je eigen Thuis, daar waar jij je goed en ontspannen voelt. Daar waar je oplaadt. Daar waar je weet waar alles ligt.

Ideaal voor degene die een Professional Organizer in huis halen te spannend of niet nodig vindt, of wanneer je gewoon liever in je eentje aan de slag gaat. Een half uur sparren of meekijken (met beeldbellen) wanneer je met een vraagstuk zit waar je niet uitkomt is inbegrepen. Zie ik je daar?

Speciaal tijdens de nationale Opruimweek van 20 t/m 24 maart van €83,- voor €53,-!

Meer informatie en aanmelden

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen