Opleiding: Organizing in loondienst

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 15-01-2021Tijd: 10:00 - 17:30 uurAuteur: Martine VechtCategorie: zakelijk
Locatie: Brennerbaan 150, Utrecht

Je bent werkzaam in een organisatie waar werkdruk speelt, en ziet collega’s om je heen worstelen met de waan van de dag. Zelf heb je veel affiniteit met plannen, organiseren en timemanagement. Je hebt een aangeboren talent voor overzicht en je beleeft er plezier aan om je kennis over te dragen. Misschien heb je zelfs al een basisopleiding tot professional organizer gevolgd.

Maar starten als zelfstandige professional is nog best lastig. Niet het organizen, maar het ondernemen is de bottleneck. Terwijl er op de werkplek misschien wel veel behoefte is aan jouw diensten.

Hoe ga je aan de slag in je eigen organisatie? Met de vierdaagse Opleiding tot Interne Business Organizer. Je krijgt de praktische kennis en kunde om in je eigen organisatie een bijdrage te leveren aan het terugdringen van werkdruk en het verbeteren van persoonlijke effectiviteit. Je werkgever betaalt je opleiding en biedt je de ruimte om pilots te draaien.

Als collega kun je een bijdrage leveren aan het verminderen van werkstress. De drempel om jou in te zetten is laag. Zo kan je werkgever vorm geven aan preventie en sturen op productiviteit met behoud van welbevinden. Zelf heb je geen gedoe met een eigen website, klantenwerving en de belastingdienst, maar wél het plezier je organisatietalent in te kunnen zetten. Een echte win-win!

Geïnteresseerd in de opleiding? Bekijk de website voor meer informatie en de brochure. De volgende opleiding begint op 15 januari 2021.

Opleiding: Organizing in loondienst

webstation webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?