Online NBPO Themabijeenkomst: Verzorgen van een online training

Geplaatst door/namens: Activiteitencommissie
Datum: 14-02-2022 Tijd: 19:15 - 21:30 uur Auteur: Michelle Venema Categorie: nbpo Locatie: Online

Deze groep is VOL! Graag op de wachtlijst voor deze datum? Mail naar info@NBPO. | Ontdek hoe je online zorgt voor interactie en verbinding.

Herken je dit? ‘Dat online trainen is niks voor mij’. ‘Ik wil zo graag die verbinding voelen’. En dat kan niet online. Dit is ook wat Iene dacht, totdat ze ging omdenken.

Online verbinding, gelukkig het kan wél! Ontdek ook hoe je online zorgt voor interactie en verbinding.

Het is niet simpelweg je offline variant omzetten naar online of allerlei fancy online tools inzetten, maar vooral zorgen dat deelnemers niet schermmoe worden en jij zelf ook niet ;-).
In deze workshop laat Iene ons proeven HOE je dat doet. Met levendige tips & tools, die je kunt gebruiken in jouw online training, vergadering of familiebijeenkomst.

Iene Lammers – coach voor trainers – van Totus Training helpt ondernemers om met plezier en vol zelfvertrouwen boeiende trainingen te geven. Zij verzorgt voor ons de inspirerende workshop, welke ze zelf omschrijft als vrolijk en super praktisch.
Zie ook: https://www.linkedin.com/posts/ienelammers_onlinetrainen-onlinetool-nbpo-activity-6804015575254339584-3Oiq

DOE-tips vooraf: Lees het e-book “Boeiend online trainen”. Je kunt het hier downloaden: https://totustraining.nl/weggevers-online-trainen/

Praktische informatie
De aanmelding verloopt digitaal. Ieder lid van de NBPO ontvangt hiervoor een uitnodiging per mail en meer informatie. Er geldt een maximum aantal deelnemers van 40 personen per avond. In totaal kunnen dus 80 personen deelnemen. Vol = vol. Wees attent: als je onverhoopt niet deel kan nemen én je hebt je wel opgegeven, meld je dan zo spoedig mogelijk af dan kan jouw plaats door een collega ingenomen worden.

PE-Punten
Deelname aan deze themabijeenkomst levert je 0,5 PE-Punt op.

Kosten
Geen; wie jarig is trakteert 😊. 2022 is een jubileum jaar, Wij NBPO bestaan 25 jaar. Hiep Hiep Hoera!

Geen lid, wel mee doen
Ben je geen lid van de NBPO en wil je graag deelnemen? Dat kan, je bent van harte welkom, de kosten voor jou zijn dan € 25,- excl. BTW. Omdat het een bijeenkomst betreft waarvoor een maximum aantal deelnemers geldt, is het wel zo dat leden voorrang hebben.
Ben je geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@nbpo.nl om je aan te melden
NB: Als jij je korter dan 48 uur van te voren voor aanvang van de themabijeenkomst afmeldt, krijg je geen restitutie van de factuur.

Wij zien je graag 14 of 15 februari!

Hartelijke groet namens het bestuur,
de activiteitencommissie, Mariëlle, Michelle en Susanne

Heb je vragen? Mail dan naar info@nbpo.nl

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen