Online NBPO Themabijeenkomst Mannen- vs. Vrouwenbrein

Geplaatst door/namens: Activiteitencommissie
Datum: 13-10-2022 Tijd: 18:45 - 21:00 uur Auteur: Michelle Venema Categorie: nbpo Locatie: Online

Iedereen kent de uitspraak, mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. Mannen en vrouwen zouden zoveel van elkaar verschillen dat ze van twee verschillende planeten lijken te komen. Als professional organizer kan jouw hulp ingeschakeld worden door zowel mannen als vrouwen. In de interactie, communicatie en samenwerking met het andere geslacht loop je misschien tegen beperkingen en/of uitdagingen aan, mannen- en vrouwenbreinen functioneren nou eenmaal anders.

Dineke van Kooten, executive coach, heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de verschillen tussen mannen en vrouwen. Donderdag 13 oktober vanaf 19.00 uur neemt ze ons mee in de resultaten van haar zoektocht, maar gaat ook met ons in gesprek over de uitdagingen die we ervaren op dit vlak in ons werk als organizers. Dineke is naast coach ook schrijfster, ze heeft diverse artikelen geschreven over dit thema, podcasts gemaakt en wordt regelmatig uitgenodigd om een presentatie of masterclass te geven.

Programma
18:45 – 19:00 Digitale inloop
19:00 – 21:00 Lezing ‘Mannen- vs vrouwenbrein’

Praktische informatie
Er geldt een maximum aantal deelnemers van 50 personen. Vol = vol.
Wees attent: als je onverhoopt niet deel kan nemen én je hebt je wel opgegeven, meld je dan zo spoedig mogelijk af dan kan jouw plaats door een collega ingenomen worden.

Aanmelden
Je ontvangt per mail een uitnodiging voor deze themabijeenkomst. Via die weg kun je je aanmelden. Na aanmelding ontvang je per e-mail je persoonlijke Zoomlink van de online lezing.

Kosten
Geen; wie jarig is trakteert 😊 2022 is een jubileum jaar, Wij NBPO bestaan 25 jaar. Hiep Hiep Hoera!
NB: De gebruikelijke no-show fee van €25,- is van toepassing als je je korter dan 48 uur voor aanvang afmeldt.

PE-Punten
Deelname aan deze themabijeenkomst levert je 0,5 PE-Punt op.

Geen lid, wel mee doen
Ben je geen lid van de NBPO en wil je graag deelnemen? Dat kan, je bent van harte welkom, de kosten voor jou zijn dan € 25,- excl. BTW. Omdat het een bijeenkomst betreft waarvoor een maximum aantal deelnemers geldt, is het wel zo dat leden voorrang hebben. Ben je geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@nbpo.nl om je aan te melden.

Wij zien je graag op donderdag 13 oktober!

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen