Online themabijeenkomst Hoarding

Geplaatst door/namens: Activiteitencommissie
Datum: 09-10-2023 Tijd: 19:00 - 21:00 uur Auteur: Mariëlle Koop Categorie: nbpo, zorg Locatie: Zoom

Opzet van de avond

Ask the organizer. In de Verenigde Staten, waar ons beroep is ontstaan, wordt veel gebruik gemaakt van dit type leren: vragen stellen aan een deskundige, een gespecialiseerde collega PO.

Deze keer het thema Hoarding waarbij we stil staan en dieper op ingaan. Mede-auteur van het boek Hoarding (mei 2023) en collega organizer Divya van den Berg hebben we die avond te gast.

Deze thema-avond is vooral bedoeld voor verdieping van kennis door PO’s die ook met problematische verzamelaars werken. Divya is er om vragen te beantwoorden die jij hebt over Hoarding, waarbij enige basiskennis verondersteld wordt (opgedaan uit bovenstaand boek, training, evt. i.c.m. opgedane ervaring). Deze avond gaat het dus echt om de verdieping en uitwisseling van kennis in de praktijk.

Dit is je kans om alles wat je wilt weten over Hoarding en Professional Organizing te vragen en horen. Heb jij vragen uit de praktijk, naar aanleiding van dit boek (bijv. over praktische strategieën en hulpmiddelen) of wil je casuïstiek inbrengen*; dit is het moment!

* inbreng casuïstiek minimaal een week van te voren mailen (info@bergruimte.com) en beschrijven  ter grootte van ½ A4. Met vermelding van je leervraag. Bij meer cases, selectie en behandeling naar inhoud en mate van leerzaamheid voor iedereen, geen loting.

Avond voor leden.

Opgave via website nbpo => ledenadministratie

Link naar activiteit

Inloggen

WordPress development door Webstation