Online Themabijeenkomst Eenzaamheid

Geplaatst door/namens: Activiteitencommissie
Datum: 17-01-2022 Tijd: 19:15 - 21:00 uur Auteur: Michelle Venema Categorie: nbpo Locatie: Online

Eenzaamheid komt voor onder alle lagen van de bevolking, van jong tot oud, rijk, arm, man, vrouw. Een netwerk van goede relaties met anderen, is net als financiële zekerheid en gezondheid, een onmisbaar onderdeel van de kwaliteit van het leven. De kwaliteit van het leven verminderd wanneer mensen zich niet verbonden voelen met anderen.

Als Professional Organizer kom je bij veel mensen thuis of op het werk. Soms kom je mensen tegen waarvan je denkt ‘hier is meer aan de hand’. Wellicht is daar sprake van eenzaamheid? Je wilt wellicht wel wat betekenen voor deze persoon, maar wat kan je doen?

Wanneer je de landelijke aanpak van eenzaamheid vergelijkt met onderzoek over ‘wat werkt’, ontdek je dat veel daarvan niet overeenkomt. Iemand meenemen naar een activiteit of een extra ontmoeting organiseren kan zelfs averechts werken.

Wat werkt dan wel?

Ontdek dit tijdens de workshop: de wereld van eenzaamheid naar verbondenheid gegeven door Janien Leeuwerke van Schaamteloos Imperfect. We gaan in op wat eenzaamheid is, het signaleren ervan en je krijgt tools die je als Professional Organizer direct kunt inzetten in de praktijk.


Praktische informatie
 

De aanmelding verloopt digitaal. Ieder lid van de NBPO ontvangt hiervoor een uitnodiging per mail en meer informatie

Kosten
Geen; wie jarig is trakteert 😊. 2022 is een jubileum jaar, Wij NBPO bestaan 25 jaar. Hiep Hiep Hoera!

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen