Online themabijeenkomst Bloggen voor je Business

Geplaatst door/namens: Activiteitencommissie
Datum: 17-04-2023 Tijd: 18:45 - 21:00 uur Auteur: Michelle Venema Categorie: nbpo Locatie: Online

Ben je al een tijdje aan het twijfelen om te bloggen voor je onderneming, maar mis je net even dat zetje in de rug? Of ben je juist al even bezig en kun je wel een informatieve avond gebruiken die je in verdere inspiratie voorziet? Meld je dan aan voor de themabijeenkomst ‘Bloggen voor je Business’!

Eva Smitt van ‘Durf te schrijven’ verzorgt deze avond een inspirerende themabijeenkomst waar je praktische schrijftips krijgt. Denk hierbij aan het structureren van je blogs, vormen van templates en andere zaken die bij het bloggen komen kijken. Handige tools om het bloggen voor jezelf makkelijker te maken. Durf te schrijven, niet waar

Tijds indeling van de online themabijeenkomst:
18:45 – 19:00 Digitale inloop
19:00 – 21:00 Bloggen voor je Business door Eva Smitt

Kosten
Ons jubileum jaar is ten einde, en daarmee de traktatie op gratis deelname ook. De kosten voor deelname aan deze online activiteit bedraagt € 10,- excl. btw voor leden.

Geen lid, wel mee doen
Ben je geen lid van de NBPO en wil je graag deelnemen? Dat kan, je bent van harte welkom, de kosten voor jou zijn dan € 39,- excl. BTW.

Aanmelden
Als lid krijg je een uitnodiging er mail. Via die weg kun je je inschrijven. Als je geen lid bent kun je hiervoor mailen naar info@nbpo.nl.

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen