Online ALV en Themabijeenkomst ‘AD(H)D’

Geplaatst door/namens: Activiteitencommissie
Datum: 26-11-2022 Tijd: 09:45 - 16:00 uur Auteur: Michelle Venema Categorie: nbpo Locatie: Online

Zaterdag 26 november 2022 wordt ONLINE de tweede Algemene Ledenvergadering van 2022 georganiseerd met aansluitend een themabijeenkomst over AD(H)D.

ALV
We starten de dag met de Algemene Leden Vergadering. De agenda en vergaderstukken worden uiterlijk twee weken van te voren in de bibliotheek geplaatst. Je ontvangt hierover nog bericht.

Na de ALV en als iedereen een break voor zichzelf heeft genomen volgt de themabijeenkomst over AD(H)D die je niet wilt missen.

Themabijeenkomst over het onderwerp ‘AD(H)D’
Binnen de verschillende hoofdspecialisme (zorg, zakelijk en particulier) kun je er mee te maken krijgen; mensen met AD(H)D. Op verzoek van vele leden hebben wij Francien Regelink uitgenodigd om voor ons te komen spreken.

De meeste mensen kennen AD(H)D als ‘Alle Dagen Heel Druk’. En druk zijn is zeker een onderdeel van de Attention Deficit Hyperactivity Disorder, maar dat is wel een héél eenzijdig beeld. Onze spreker Francien Regelink stelt dat beeld bij in haar boek Druks – mijn (on)rustige leven met ad(h)d. Francien is succesvol sportmarketeer, blogger en vertelt je recht voor zijn raap over haar leven en ervaringen met AD(H)D.

Tijdens de themabijeenkomst gaan we met Francien in gesprek over wat AD(H)D nou precies is. Wat de voordelen, nadelen en vooroordelen zijn. En op welke manier iemand met AD(H)D baat kan hebben bij een Professional Organizer.

Aansluitend vertelt onze eigen Nanda Herrijgers (PO en AD(H)D coach) samen met AD(H)D coach Jasper Buitenhuis jullie meer over de ervaringen in de praktijk. Hier kunnen jullie met al je vragen terecht rondom het thema.

Programma
Vanaf 9.45 Inloop
10.00 – 12.00 Welkomstwoord en ALV
12.00 – 13.00 Eigen tijd voor lunch
13.00 – 14.30 Spreker Francien Regelink
14:30 – 14:45 Pauze
14:45 – 16:00 Stel je vraag over AD(H)D aan Nanda Herrijgers en Jasper Buitenhuis

PE-Punten
Deelname aan de themabijeenkomst levert je 1 PE-punt op.

Aanmelden
Aanmelden voor de ALV en de themabijeenkomst zal via de mail gaan. Zowel aspirant-leden als leden zijn van harte welkom de vergadering bij te wonen, maar alleen leden hebben stemrecht. Kun je niet aanwezig zijn bij deze online vergadering en wil je je stem niet verloren laten gaan? Dan is er de mogelijkheid om een ander lid te machtigen voor jou te stemmen of te stemmen via e-mail. Een machtigingsformulier (incl. instructie) vind je in de bijlage en kan worden verzonden naar alv@nbpo.nl vóór 23 november 2022.

Ben je geen lid van de NBPO, maar wil je wel graag aanwezig zijn dan zijn de kosten € 77,-. Je kunt je aanmelden via info@nbpo.nl.

Kosten
Geen; wie jarig is trakteert 😊. 2022 is een jubileum jaar, Wij NBPO bestaan 25 jaar. Hiep Hiep Hoera!
NB: De gebruikelijke no-show fee van €25,- is van toepassing als je je korter dan 48 uur voor aanvang afmeldt.

Wij zien je graag 26 november!

Hartelijke groet namens het bestuur,
de activiteitencommissie, Franka, Marianne, Mariëlle en Michelle

Heb je vragen? Mail dan naar info@nbpo.nl

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen