Ondernemersactiviteit Meer halen uit LinkedIn

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 18-02-2020Tijd: 10:00 - 12:30 uurAuteur: WebmasterCategorie: particulierzakelijkzorg
Locatie: Restaurant Se7en, Mariaplaats 7, 3511 LH Utrecht

Locatie: Mariaplaats 7, Utrecht
Kosten: € 29,95
Bezoek de website voor meer informatie en inschrijven.

Ben jij bezig met je online-marketing- en verkoopstrategie en wil je weten wat voor rol LinkedIn daarin kan spelen? Wil je zichtbaarder zijn en zoek je tips? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat je nog meer kunt doen met LinkedIn behalve een profiel aanmaken en af en toe scrollen op de tijdlijn?

Tijdens deze workshop ga je niet alleen sleutelen aan je LinkedIn profiel, maar ook aan je contentmarketing en hoe jij in beeld blijft bij mogelijke klanten en doorverwijzers. Je wordt aan het denken gezet over wat je wilt uitstralen online en hoe je een goede indruk geeft van jouw expertise. Je gaat naar huis met een geactualiseerd LinkedIn profiel en een handige checklist om jouw contentstrategie verder vorm te geven, zodat je tijd op LinkedIn echt gaat bijdragen aan het krijgen van klanten.

Dit is een ondernemersactiviteit van de School voor Organizing. Laagdrempelige, betaalbare maandelijkse leer- en werkochtenden voor iedereen die bezig is zijn of haar bedrijf in (organizing)dienstverlening uit te bouwen. Je treft er gelijkgestemde vakgenoten, een plek om vragen te stellen, ervaringen te delen en inspiratie op te doen. Wees welkom!

Link naar activiteit

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?