Themamiddag “Bewaak je eigen grenzen”

Geplaatst door/namens: Elise van Heerde, bestuurslid Activiteiten & Projecten NBPO
Datum: 20-03-2021Tijd: 13:00 - 16:00 uurAuteur: Elise van HeerdeCategorie: nbpo
Locatie: ONLINE via Zoom

Confronteren of grenzen aangeven, is goede zorg voor je relatie!

“KIES buro voor weerbaarheid” biedt maatwerk weerbaarheidstrainingen om de veiligheid op de werkvloer te vergroten. Zij leren je omgaan met de fysieke en verbale agressie die je in je werk tegen zou kunnen komen. Natuurlijk geldt dat voor de ene situatie meer dan in de andere. Maar iedereen heeft wel eens te maken met een gefrustreerde klant of collega. Hoe ga je daarmee om?

Hoe mooi zou het zijn als: iedereen zich veilig voelt op zijn werk, iedereen fluitend en opgewekt naar zijn werk toe gaat en dat zowel medewerkers als werkgevers te maken hebben met weinig ziekteverzuim.

Om die reden biedt KIES kennis en kunde over het hanteren van grensoverschrijdend gedrag met behoud van verbinding met de ander. Want laten we eerlijk zijn, er gaat weleens wat mis in het contact met elkaar. Soms zitten we zelf niet lekker in ons vel en laten we over ons heen lopen of reageren we te snel geprikkeld. Andere keren is de ander heftig gefrustreerd, dwingend of kwetsend.
Om hier goed mee om te kunnen gaan is het van belang dat we onze eigen spanning herkennen, kunnen reguleren, risico’s inschatten en op de juiste manier datgene doen wat de ander en jezelf helpt. Is dit iets voor mij of mijn organisatie?

Deze interactieve workshop van KIES bureau voor weerbaarheid, is geschikt voor iedereen die met en voor andere mensen werkt. Zowel organizers in de zorg, de particuliere markt en de zakelijke markt kunnen er profijt van hebben dat zij duidelijk grenzen kunnen stellen en hun grenzen kunnen bewaken. Branches waar ook deze workshop zich voor leent zijn: gezondheidzorg, publieke sector, onderwijs en de commerciële sector.

Tijdstip: 13:00 – 16:00 uur (inclusief 2x een korte pauze).

Leden van de NBPO hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen via de mail met de link om zich aan te melden.

Ben jij géén lid van de NBPO, maar wil jij je ook aanmelden voor deze middag? Dat kan!
Kosten van deze online workshop € 77,- euro exclusief btw. p.p.

Stuur een mail naar info@nbpo.nl om je aan te melden. Je ontvangt dan een factuur via het secretariaat.
Na betaling ontvang je de ZOOM-link om erbij aanwezig te kunnen zijn.

webstation webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?