NBPO Themadag Marketing

Geplaatst door/namens: NBPO
Datum: 18-09-2020Tijd: 10:00 - 17:00 uurAuteur: WebmasterCategorie: nbpoparticulierzakelijkzorg
Locatie: Domstad, Utrecht
Of je nou startend ondernemer bent of wilt nadenken over een andere niche, een andere doelgroep, een ander medium.. er is altijd werk aan de winkel op dit gebied. Laat je zelf informeren en ga zelf actief aan de slag.
De sprekers zijn Selma Foeken en Lucia de Boer.
Selma heeft in 2018 een ochtend voor ons verzorgd en de reacties op haar Workshop kenmerken zich in groot enthousiasme. We hebben geen seconde getwijfeld, en nodigden Selma nog eens uit, met een ander waardevol verhaal. In de workshop van ondernemerscoach Selma Foeken leer je wat de 4 voorwaarden zijn die ervoor zorgen dat mensen van je kopen en wat jij in je marketing kunt doen om te zorgen dat dit gebeurt.
Samen met businesscoach Lucia de Boer ontdek je waar je op dit moment aan de rem trekt én hoe je daar doorheen breekt. Of het nou goed loopt in je business of niet, als je het gevoel hebt dat er meer mogelijk is, dan is deze ochtend iets voor jou. nog belangrijker: Selma en Lucia vullen elkaar prachtig aan en bieden samen een compleet verhaal. Het belooft echt een inhoudelijk prachtige en inspirerende themadag te worden.
Uiteraard neemt het NBC de coronamaatregelen in acht –  lees hier meer over in: Factsheet – Maatregelen COVID-19 – NBC Congrescentrum en Garanties voor een veilige bijeenkomst – NBC Congrescentrum.
webstation webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?