NBPO ALV en themamiddag 20 maart 2021

Geplaatst door/namens: Elise van Heerde, bestuurslid Activiteiten & Projecten NBPO
Datum: 20-03-2021Auteur: Elise van HeerdeCategorie: nbpo
Locatie: BOVAG huis, Bunnik of ONLINE

ALV
We starten de dag met de Algemene Leden Vergadering. De agenda en vergaderstukken ontvang je na aanmelding op een later moment.

Na de lunch, hiervoor nemen we een uur de tijd zodat iedereen in de gelegenheid is om iets te eten en de benen te strekken, voor zover er behoefte aan is, vervolgen we het programma met:
Themamiddag ‘Bewaak je eigen grenzen’

“KIES buro voor weerbaarheid” biedt maatwerk weerbaarheidstrainingen om de veiligheid op de werkvloer te vergroten. Zij leren je omgaan met de fysieke en verbale agressie die je in je werk tegen zou kunnen komen. Natuurlijk geldt dat voor de ene situatie meer dan in de andere. Maar iedereen heeft wel eens te maken met een gefrustreerde klant of collega. Hoe ga je daarmee om?

Hoe mooi zou het zijn als: iedereen zich veilig voelt op zijn werk, iedereen fluitend en opgewekt naar zijn werk toe gaat en dat zowel medewerkers als werkgevers te maken hebben met weinig ziekteverzuim.

Om die reden biedt KIES kennis en kunde over het hanteren van grensoverschrijdend gedrag met behoud van verbinding met de ander.
Want laten we eerlijk zijn, er gaat weleens wat mis in het contact met elkaar.
Soms zitten we zelf niet lekker in ons vel en laten we over ons heen lopen of reageren we te snel geprikkeld.
Andere keren is de ander heftig gefrustreerd, dwingend of kwetsend.
Om hier goed mee om te kunnen gaan is het van belang dat we onze eigen spanning herkennen, kunnen reguleren, risico’s inschatten en op de juiste manier datgene doen wat de ander en jezelf helpt.

Deze interactieve workshop van Kies, bureau voor weerbaarheid, is geschikt voor iedereen die met en voor andere mensen werkt. Zowel organizers in de zorg, de particuliere markt en de zakelijke markt kunnen er profijt van hebben dat zij duidelijk grenzen kunnen stellen en hun grenzen kunnen bewaken.

webstation webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?