Multiproblematiek. Goed organizen met ggz-cliënten (expertsessie)

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 19-04-2023 Tijd: 19:30 - 21:00 uur Auteur: Martine Vecht Categorie: zorg Locatie: online, via Zoom

Wanneer je in de zorgmarkt werkt, krijg je soms buitengewoon complexe casuïstiek voor je kiezen. Zeker wanneer cliënten een psychiatrische stoornis hebben of hun eigen situatie niet goed overzien, vraagt de begeleiding veel van jou. Bovendien zijn er vaak meerdere instanties betrokken. Welke psychosociale factoren kunnen er spelen en welke positie heeft een organizer in een multi-disciplinair team? Volg deze expertsessie om ervaringen te horen, ideeën op te doen en nuttige instrumenten te leren kennen.

In deze expertsessie zoomen we in op kwetsbare cliënten met complexe problemen. Dit vraagt een scherp gevoel voor grenzen en niet-pluissituaties en het vermogen om samen te werken in een multidisciplinair team. We bespreken hoe je start met een psychiatrische cliënt en hoe je het netwerk van de cliënt en je eigen collegiale netwerk benut om jouw inzet te laten slagen. Welke partijen zijn er betrokken en welke zouden betrokken kunnen worden?

Geen enkele cliënt is hetzelfde en soms kom je voor onverwachte situaties te staan. Dit vraagt out-of-the-box-denken met beproefde methodieken en methodes, rekening houdend met psychosociale factoren en de mogelijkheden van je cliënt. Je krijgt tools en tips om de complexe casuïstiek in je werk beter aan te kunnen en zelf met plezier aan het werk te zijn ondanks de complexe problematiek van jouw caseload.

Praktische informatie
Locatie: online, via Zoom
Kosten: € 47,- vrijgesteld van btw.

Bezoek de website voor meer informatie en inschrijven

Bekijk de inhoud

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen