Masterclass Je STEK op orde

Geplaatst door/namens: Michelle Venema
Datum: 19-10-2022 Tijd: 19:00 - 21:00 uur Auteur: Michelle Venema Categorie: particulier Locatie: Online

Lijkt je huis soms ontploft? Heb je net opgeruimd en lijkt de rommel al weer her en der zijn plek gevonden te hebben? Ben je het zat om te leven in warboel? Wil je meer rust in je huis en in je hoofd? Dan is de Masterclass ‘Je STEK op orde’ iets voor jou!

Door de overprikkeling van het dagelijks leven die door veel mensen wordt ervaren, zijn we op zoek naar een minimalistische vorm van leven. Alleen maar bezitten wat je nodig hebt en je aandacht verleggen naar dingen die belangrijk zijn in het leven; relaties, dromen die je wilt realiseren en doelen die je wilt bereiken! De focus naar de buitenwereld, weer verplaatsen naar jouw binnenwereld.

Tijdens deze online Masterclass leg ik uit hoe rommel & wanorde ontstaat, krijg jij duidelijkheid over ‘waarom’ je het moeilijk vindt om spullen weg te doen en bied ik je concrete handvatten aan waarmee je effectief kunt gaan minimaliseren en ontspullen. De inhoud wordt behandeld aan de hand van de input van de deelnemers, zodat je het direct kunt koppelen aan voorbeelden uit de praktijk. Een inspirerende Masterclass waar je handen van gaan jeuken!

De STEK Masterclasses zijn nieuw in het aanbod het najaar 2022! Elke maand organiseer ik een online Masterclass via Zoom waar verschillende deelnemers aan mee doen. Interactief en inspirerend.

Deelname prijs € 12,95. Met START garantie.

Meld je aan via de website www.stek-organizing.nl of stuur een bericht.

Meld je aan via de website

Inloggen

WordPress development door Webstation