NBPO live themadag Marketing & Ondernemerschap

Geplaatst door/namens: Activiteitencommissie
Datum: 09-06-2023 Tijd: 09:30 - 17:30 uur Auteur: Michelle Venema Categorie: nbpo Locatie: Utrecht

In mei ontvang je van ons een uitnodiging per mail voor een inspirerende themadag over Marketing & ondernemerschap op vrijdag 9 juni. We hebben een afwisselende dag samengesteld met een programma bedoeld voor elke organizer die ook ondernemer is. Deze dag is interessant voor beginnende én gevorderde organizers.

Thema ‘Marketing & Verkoop’
Professional Organizing is een prachtig beroep, maar zonder naamsbekendheid en voldoende klanten of opdrachtgevers komen we niet ver. Marketing en verkoop zijn cruciale aspecten van ondernemerschap. Marketing gaat over doelgroep bepaling en het aansluiten bij (potentiële) klanten in hun beslisproces (het liefst in jouw richting 😉). Verkoop is vooral gericht op acquisitie, de ‘deal’ maken en het onderhouden van klantencontacten.

De 12 Ondernemersprofielen
De ochtend staat in het teken van ondernemersprofielen. Als Professional Organizers verkopen wij een dienst. Feitelijk verkopen we dus onszelf. Ondernemerscoach en marketingadviseur Selma Foeken vertelt ons over de 12 ondernemersprofielen. Daarmee gaan we ook zelf aan de slag. Je leert van Selma welk(e) marketing (kanalen) het beste bij jou past, en welke woorden daarbij horen. Het gaat niet over je doelgroep, maar over hoe jij jouw boodschap zendt.

Aan het eind van de ochtend ken je jouw ondernemersprofiel en welke marketingvormen effectief zijn voor jou (en welke niet). Deze workshop is in 2018 ook al een keer aangeboden en werd erg lovend ontvangen. Dus hierbij nog een keer voor alle – sindsdien – nieuwe leden én voor een ieder die nog eens wil opfrissen; in 5 jaar kan er een hoop veranderen.

Luister naar wat je ziet
Na een ruime lunch vervolgen we de dag met de workshop Luister naar wat je ziet. We staan dan stil bij het interpretatieproces van het lichaam om te leren beter te communiceren, analyseren en dieper tot de vraag te kunnen doordringen tijdens je intake. Trainer en coach Nicole Naus neemt ons mee in hoe je nog beter betrouwbare informatie kunt verzamelen en zo een gedegen advies te kunnen geven of beter beslissingen kunt nemen. Je leert effectiever communiceren (verbaal en non-verbaal) met je beoogde cliënt of klant.

Programma
09:30 – 10.00 Ontvangst en registratie
10.00 – 12.30 12 ondernemersprofielen door Selma Foeken (met korte koffie/ theebreak)
12.30 – 13.30 Lunch
13.30 – 16.30 Luister naar wat je ziet door Nicole Naus (met korte koffie/ theebreak)
16.30 – 17.30 Borrel en netwerken.

Praktische informatie
Er is beperkt plaats deze dag (max. 100 personen). Vol = vol dus wacht dus niet te lang met aanmelden.

Voorbereiding
Je hoeft je niet voor te bereiden, alleen je nieuwsgierige geest én pen en papier mee te nemen!

PE-Punten
Voor deelname aan deze themadag ontvang je 2 PE-Punten.

Kosten
Ons jubileumjaar is ten einde, en daarmee de traktatie op gratis deelname ook. De kosten voor deelname aan deze activiteit bedraagt € 47,- excl. btw voor leden.

Geen lid, wel mee doen
Ben je geen lid van de NBPO en wil je graag deelnemen? Dat kan, je bent van harte welkom. De kosten voor jou zijn dan € 147,- excl. BTW.

NB: Als je je korter dan 48 uur voor aanvang van de themadag afmeldt, krijg je geen restitutie op je factuur.

Aanmelden
Aanmelden kan via Mijn NBPO. Geen lid, wel interesse in deelname? Neem contact op via info@nbpo.nl

Foto’s en videobeelden
Door aanmelding voor de themadag geef je tevens toestemming voor het nemen van foto’s en videobeelden. Wil je niet op foto’s en of videobeelden te zien zijn? Geen probleem. Laat dit weten bij je aanmelding.

Locatie
We zijn deze dag te gast bij de Hofclub Utrecht. Deze locatie is gelegen in Utrecht Lageweide direct aan de A2, in het pand van het UW.
Niels Bohrweg 121
3542 CA Utrecht

Met de auto
Vanaf de A2 neemt u afslag 7 richting Utrecht – Leidsche Rijn. Bovenaan de afslag ga je rechtsaf. Na ca. 600 mtr. volg je de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Atoomweg. Na ca. 1 km sla je rechtsaf richting de Niels Bohrweg. Je bestemming bevindt zich na ca. 400 mtr. aan je rechterkant (gebouw UW).

Openbaar vervoer
Diverse buslijnen, waaronder de lijnen 38 en 48 stoppen op ca. 300 meter afstand van de locatie.  Er is een goede busverbinding van en naar station Utrecht Centraal, station Leidsche Rijn en station Maarssen.

Parkeren & toegang
Er zijn voldoende gratis parkeerplekken in de omgeving én je mag niet overal parkeren. Opletten dus! Op het terrein van Hofclub is het altijd gratis parkeren evenals op de parkeerplekken aan de overkant. Via de hoofdingang van het UW kantoor ga je de locatie binnen.

Heb je vragen? Mail dan naar info@nbpo.nl of neem contact op het secretariaat telefoon 033 – 247 3422.

Wij kijken ernaar uit. Tot vrijdag 9 juni!

Hartelijke groet namens het bestuur,
de activiteitencommissie, Franka, Mariëlle, Michelle en Marianne

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen