Webinar Je eigen bedrijf opzetten als PO

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 28-10-2020Tijd: 10:00 - 12:00 uurAuteur: martinevecht@schoolvoororganizing.nlCategorie: particulierzakelijkzorg
Locatie: online, via Zoom

Je gaat voor jezelf beginnen als professional organizer. Dan investeer je natuurlijk als eerste in je vakinhoudelijke kennis en je ervaring. Maar wat betekent het eigenlijk om ondernemer te worden? Wat moet je daarvoor allemaal regelen? Er komt nog best veel bij kijken.

Je kunt natuurlijk alles op je eigen houtje uitzoeken en je hoofd breken over vragen als ‘Moet ik btw gaan heffen ja of nee?’ en ‘Welke kosten mag ik aftrekken?’ en ‘Hoe zet ik in vredesnaam een boekhouding op?’ Waarschijnlijk niet echt onderwerpen waar je blij van wordt. Daarom organiseren we bij de School voor Organizing een hele praktische bijeenkomst met alle ins and outs van het ondernemerschap. Toegespitst op de praktijk van professional organizers.

Deze ondernemersochtend vindt online plaats op woensdagochtend 28 oktober van 10:00 tot uiterlijk 12:00 uur. De kosten: € 19,95 incl. 21% btw. Je betaalt van tevoren per IDEAL en kunt direct je btw-factuur downloaden. Kort van tevoren ontvang je een link naar het Zoom-webinar en verdere informatie.

Informatie en aanmelden

webstation webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?