Informatieochtend voor organizers: AD(H)D en autisme in het bedrijfsleven

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 19-03-2020Tijd: 10:00 uurAuteur: WebmasterCategorie: zakelijk

Locatie: Utrecht.
Kosten: € 29,95
Bezoek de website voor meer informatie en inschrijven.

Werk je als organizer in de zakelijk markt en krijg je soms aanvragen van mensen met (een vermoeden van) autisme of AD(H)D? Zou je je willen specialiseren in het begeleiden van deze groep mensen en ben je benieuwd wat er allemaal bij komt kijken? Kom dan naar deze informatie-ochtend over werken in het bedrijfsleven met deze doelgroepen. Corrie Breeman vertelt jou waarom er meer organizers zouden moeten komen met deze specialisatie, en wat je hiervoor nodig hebt.

ADHD-coach, autismecoach… ze hebben vaak meer dan goed lopende praktijken en moeten geregeld ‘nee’ verkopen. Ook organizers op de zakelijke markt merken dat er onder zzp’ers en medewerkers veel vraag is naar praktische begeleiding bij (een vermoeden van) autisme of AD(H)D. Logisch, want in de huidige maatschappij waarin kantoortuinen, flexibel werken en digitalisering gangbaar is, is het extra lastig om je werk goed te plannen en organiseren als dat toch al niet je kracht is. Mensen raken overspoeld door alles wat er op hen afkomt of wat ze van zichzelf vragen.

Op deze ondernemersochtend nemen we deze doelgroepen onder de loep. Na afloop heb je een beeld van vragen die bij hen spelen en kun je voor jezelf beter inschatten of en zo ja hoe je je verder kunt specialiseren.

link naar activtiteit

webdesign development

Waar bent u naar op zoek?