HSP – Rekening houden met hooggevoeligheid

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 22-09-2022 Tijd: 19:30 - 21:00 uur Auteur: Martine Vecht Categorie: Locatie: online, via Zoom

Dat reuk, smaak, zicht, gehoor en tastzin niet bij iedereen even sterk ontwikkeld zijn, vinden we doodnormaal. Mensen verschillen echter ook in de mate waarop zij reageren op prikkels uit hun omgeving, zoals drukte, herrie, sfeer of licht. De één kan daar heel goed tegen en gedijt zelfs bij reuring en hoge energie, terwijl één op de vijf mensen juist moet herstellen van zo’n bombardement aan indrukken. 

In deze expertsessie gaan we in op hooggevoeligheid. Wat is dat precies, hoe herken je het en wat is het effect is op het dagelijkse functioneren van mensen? Zo hebben hoogsensitieve mensen eerder last van stress en vallen ze sneller ten prooi aan burn-out. Zelf de signalen van overprikkeling herkennen en grenzen stellen is dus extra belangrijk voor een HSP (Hoog Sensitief Persoon), zoals ze vaak worden aangeduid. En een organizer kan daarbij helpen.

De bijeenkomst wordt geleid door professional organizer en ervaringsdeskundige Claudy Voskens. Je leert van haar hoe je als organizer rekening houdt met hooggevoeligheid, en hoe je je klant helpt deze eigenschap positief te leren benutten.

Praktische informatie
Locatie: online, via Zoom
Kosten: € 47,- vrijgesteld van btw.
Bezoek de website voor meer informatie en inschrijven

Bekijk de inhoud

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen