Expert Sessie “Marketing: word een magneet voor klanten en verdubbel je omzet”

Geplaatst door/namens: Marianne Winter (PO Academy)
Datum: 29-03-2023 Tijd: 19:30 - 21:00 uur Auteur: Marianne Winter Categorie: particulier, zakelijk, zorg Locatie: Online via Zoom

Het proces om pijlsnel klanten te krijgen en je omzet te verdubbelen.

Er zitten ontzettend veel klanten op jou en jouw dienst te wachten, maar als je niet (op de juiste plaatsen) zichtbaar bent, kunnen ze ook niet voor je kiezen. Je krijgt ook geen klanten als je niet de juiste woorden gebruikt. Wist je dat het de kracht van de gouden combinatie is waardoor succesvolle topondernemers pijlsnel en met veel gemak de leukste klanten krijgen en hun omzet verdubbelen?

Deze gouden combinatie bestaat uit slechts 3 principes. Deze zorgen voor een glasheldere focus en ontzettend veel zelfvertrouwen waardoor je lachend en met veel plezier en gemak al je doelen haalt zonder meer en harder te werken.

  • Ben jij een ambitieuze ondernemer en wil je heel graag meer klanten, meer voldoening, meer impact, meer omzet en meer vrije tijd?
  • Wil jij weten hoe de kracht van de gouden combinatie werkt zodat jij dit ook kunt toepassen?
  • Dus hoe je pijlsnel een klantmagneet wordt waardoor de allerleukste klanten automatisch naar je toe komen?
  • Dat je nooit meer hoeft te leuren en sleuren en jagen op klanten, maar dat ze zelf dolgraag klant bij je willen worden omdat jouw aanbod precies is wat ze nodig hebben en waar ze zo lang op hebben gewacht?

Meld je dan nu gelijk aan voor dit webinar! Je ontvangt dan ook het e-book ‘Ontdek de 14 meest voorkomende blinde vlekken bij topondernemers, ontdek jouw eigen valkuil en laat geen energie, klanten en omzet onnodig meer liggen!’

Deze training is geschikt voor ambitieuze ondernemers die meer focus willen, meer klanten, meer omzet, meer zelfvertrouwen en dat zonder kneiterhard te werken. Schrijf je in voor deze unieke online expert sessie op woensdag 29 maart 2023.

De training wordt verzorgd door drs. Dorien de Beurs-Leguijt, Businesscoach en eigenaar van 2GoMax, en Marianne Winter, Senior Professional Organizer, RPO®, eigenaar van PO Academy, MARY regelt het wel .nl® en oud-voorzitter van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Dorien en Marianne gebruiken slim de principes van de gouden combinatie waardoor ze zichzelf onvergelijkbaar hebben gemaakt en dat leidde tot de allerleukste klanten, veel voldoening en plezier, een heerlijke omzet en heel veel vrije tijd.

Deelname kost EUR 30 per persoon (exclusief btw). Ga naar www.ikwordpo.nl voor meer informatie en schrijf je direct in!

Klik hier voor meer informatie

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen