Trainingsdag Effectieve intakegesprekken voeren

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 19-04-2021Tijd: 09:30 - 17:00 uurAuteur: Martine VechtCategorie: particulierzakelijkzorg
Locatie: Nieuwegracht 41, Utrecht

Heb je wel eens ervaren dat intakegesprekken langer duren dan je had gepland? Of was je na afloop niet zo tevreden over het verloop van het gesprek? Kwam er in de loop van de begeleiding informatie naar boven die je eigenlijk eerder had willen weten? Of heb je iets afgesproken wat je bij nader inzien niet waar kunt maken?

Je kunt veel van deze problemen ondervangen door een goed intakegesprek. Misschien denk je: intakegesprekken: wat is daar nou moeilijk aan? Maar het gaat niet om de moeilijkheidsgraad, maar om de diepgang. Iedereen kan dit soort gesprekken voeren, maar het is toch een hele kunst om alle informatie boven tafel te krijgen en goed door te vragen.

Tijdens deze trainingsdag bij de School voor Organizing leer je eerst veel scherper waarnemen, zodat je beter aanvoelt wanneer je tere kwesties beroert. Dankzij het trechtermodel leer je achterhalen wat er aan de hand is en wat de klant werkelijk nodig heeft. Je krijgt een instrument waarmee je de essentie boven water krijgt, zodat je hier een passend ‘contract’ bij kunt maken en de begeleiding een succes wordt.

Locatie: Nieuwegracht 41, Utrecht.
Kosten: € 395,- vrijgesteld van btw (exclusief boek).
NBPO-(aspirant-)leden ontvangen 5% korting
Meer informatie en inschrijven via onderstaande link.

Informatie en aanmelden

webstation webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?