Cursusdag Verzamelproblematiek / Hoarding in Goes

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 11-10-2022 Tijd: 09:30 - 17:00 uur Auteur: Martine Vecht Categorie: particulier, zorg Locatie: Slot Oostende, Singelstraat 5, Goes

Begeleid jij mensen die bovengemiddeld veel verzamelen en daardoor in de problemen komen? Vraag je je af hoe je hen het beste kunt helpen? Volg dan deze trainingsdag waarin we de mogelijkheden voor verandering op een rijtje zetten, en bespreken hoe je de cliënt op respectvolle wijze kunt betrekken in het proces. Ook werken in teamverband komt aan bod, alsmede verwijzingsmogelijkheden, behandelaars en instanties.

De dag wordt georganiseerd op verzoek van de NBPO regiogroep Zeeland (de NBPO is de Nederlandse beroepsvereniging van Professional Organizers). De regiogroep Zeeland biedt advies en ondersteuning bij verzamelproblematiek en ervaart dat deze complexe doelgroep het meest gebaat is bij een multidisciplinaire aanpak. Deze dag is dan ook speciaal bedoeld voor hulpverleners uit de regio, met als doel kennis en inzichten te delen en te netwerken.

De Cursus Verzamelproblematiek is ontwikkeld voor organizers, zorgprofessionals, hulpverleners en overige begeleiders die beroepsmatig met dwangmatige verzamelaars in aanraking komen, maar hiertoe niet specifiek zijn opgeleid. De training wordt gegeven door hoarding specialist en professional organizer Hilde Verdijk.

Locatie
Slot Oostende
Singelstraat 5
4461 HZ Goes

Kosten
€ 395,- vrijgesteld van btw.
Inclusief reader en lunch, exclusief boek.

Bezoek de website voor meer informatie en inschrijven.

Informatie en aanmelden

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen