Burn-outpreventie. Iemand met stress motiveren om in actie te komen

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 16-09-2021Tijd: 19:30 - 21:00 uurAuteur: Martine VechtCategorie: particulierzakelijkzorg
Locatie: online, via Zoom

Heb je een klant met stressklachten? Of iemand in je nabijheid waarover je je zorgen maakt? Je bevindt je in een lastige positie. Enerzijds weet je dat langdurige stressklachten tot uitval kunnen leiden. Maar je wilt iemand ook geen probleem aanpraten, want hoe ernstig zijn die stressklachten nou precies?

Zelf zijn gestreste mensen in elk geval geneigd de boot af te houden en te denken dat het wel los zal lopen. Hoe kun je iemand bewust maken van de risico’s en hem of haar te motiveren er iets aan te doen zonder als bemoeial te worden gezien? Daar gaat dit webinar over.

In dit webinar leer je hoe je zorgwekkende stress herkent en leer je onderbouwen waarom het belangrijk is dat iemand zijn stressklachten serieus neemt. Je krijgt een paar handige tools om de ander tot nadenken te stemmen en op ideeën te brengen. Ook leer je hoe je het onderwerp bespreekbaar kunt maken zonder iemand een probleem aan te praten. Aan het einde van dit webinar durf je het steviger en stelliger aan te kaarten als je je zorgen maakt, en kun je concrete tips geven om in actie te komen.

Praktische informatie
Locatie: online, via Zoom
Kosten: € 47,- vrijgesteld van btw.
Bezoek de website voor meer informatie en inschrijven

Bekijk de website

webstation webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?