Burn-outpreventie. Zorgwekkende stress herkennen

Geplaatst door/namens: School voor Organizing
Datum: 16-09-2021Tijd: 19:30 - 21:00 uurAuteur: Martine VechtCategorie: particulierzakelijkzorg
Locatie: online, via Zoom

Heb je een klant met stressklachten? Of iemand in je nabijheid waarover je je zorgen maakt? Dat is best lastig. Aan de ene kant weet je dat langdurige stressklachten tot uitval kunnen leiden. Aan de andere kant wil je iemand ook geen probleem aanpraten. Hoe hoe ernstig zijn die stressklachten nou precies?

Zelf zijn gestreste mensen in elk geval geneigd de boot af te houden en te denken dat het wel los zal lopen. Maar risico’s inschatten wordt steeds moeilijker naarmate je hoofd en agenda vollopen. Hoe geef je mensen meer inzicht en motiveer je hen om in actie te komen? Daar gaat dit webinar over.

In dit webinar leer je zorgwekkende stress herkennen. Je krijgt een paar fijne instrumenten om inzichtelijk te maken dat je best veel kunt doen om te voorkomen dat iemand overspannen of burn-out raak. Ook leer je hoe je het onderwerp bespreekbaar kunt maken zonder iemand een probleem aan te praten. Aan het einde van dit webinar durf je het steviger en stelliger aan te kaarten als je je zorgen maakt, en kun je concrete tips geven om in actie te komen. Met de juiste kennis en aanpak kun je uitval helpen voorkomen.

Praktische informatie
Locatie: online, via Zoom
Spreker: Martine Vecht
Kosten: € 47,- vrijgesteld van btw.
Bezoek de website voor meer informatie en inschrijven

Bekijk de website

webstation webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


Inloggen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?