ALV en themamiddag Visie en Ontwikkeling professional organizing

Geplaatst door/namens: Activiteitencommissie
Datum: 25-03-2023 Tijd: 09:30 - 18:00 uur Auteur: Marianne Kreuk Categorie: nbpo Locatie: Utrecht, Niels Bohrweg 121

De eerste Algemene Ledenvergadering van 2023 is gepland op zaterdag 25 maart. Na de lunch zal een themamiddag plaats vinden. Deze is gericht op onze individuele én gezamenlijk visie op het vak van Professional Organizing en de ontwikkeling daarvan in de (nabije) toekomst. Deze bijeenkomst is interessant voor elk NBPO-lid, of je nu actief bent op de particuliere, zakelijke of zorgmarkt en ook wanneer je een beginnende of gevorderde PO-er bent.

ALV
We starten de dag met de Algemene Leden Vergadering. De agenda en vergaderstukken worden uiterlijk twee weken van te voren in de bibliotheek geplaatst. Je ontvangt hierover nog bericht.

Wouter Niks
Om onze (gezamenlijke) visie en ontwikkeling in kaart te brengen, hebben wij Wouter Niks uitgenodigd om ons te begeleiden. Wouter is facilitator en trainer. In zijn werk zorgt hij ervoor dat input vanuit bijeenkomst worden gevisualiseerd; voor en door de deelnemers. Je kunt een (inter)actieve middag verwachten waarbij onze ideeën en gedachten in beeld worden gebracht. We gaan uit van een vruchtbaar resultaat waar we als NBPO verder vooruit mee kunnen.

Op een later moment volgt meer informatie over deze themamiddag, houdt de website en social media dus goed in de gaten!

Programma
09:30 – 10.00 uur: Ontvangst en registratie
10.00 – 12.00 uur: Algemene ledenvergadering
12.00 – 13:00 uur: Lunch
13.00 – 17.00 uur: Themamiddag “Visie en ontwikkeling professional organizing” (Wouter Niks)
17.00 – 18.00 uur: Borrel en netwerken

PE-Punten
Aan deze themadag zijn geen PE-punten gekoppeld.

Kosten
Deelname aan deze themamiddag is gratis voor leden 😊 Ben je geen lid van de NBPO maar wil je graag deelnemen? Dat kan, je bent van harte welkom, de kosten voor jou zijn dan € 97,- excl. BTW.

NB: Als er korter dan 48 uur voor aanvang van de themadag wordt afgemeld, krijg je geen restitutie op je factuur.

Aanmelden
Uitnodiging volgt per e-mail aan leden persoonlijk. Geen lid, wel interesse in deelname? Neem contact op via info@nbpo.nl

Foto’s en videobeelden
Door aanmelding voor de themadag geef je tevens toestemming voor het nemen van foto’s en videobeelden. Wil je niet op foto’s en of videobeelden te zien zijn? Geen probleem. Laat dit weten bij je aanmelding.

Locatie
We zijn deze dag te gast bij de Hofclub Utrecht. Deze locatie is gelegen in Utrecht Lageweide direct aan de A2, in het pand van het UW. Het adres is: Niels Bohrweg 121, 3542 CA Utrecht.

Openbaar vervoer
Diverse buslijnen, waaronder de lijnen 38 en 48 stoppen op ca. 300 meter afstand van onze locatie.  Er is een goede busverbinding van en naar station Utrecht Centraal, station Leidsche Rijn en station Maarssen.

Met de auto
Vanaf de A2 neem je afslag 7 richting Utrecht – Leidsche Rijn. Bovenaan de afslag ga je rechtsaf. Na ca. 600 meter volg je de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Atoomweg. Na ca. 1 km sla je rechtsaf richting de Niels Bohrweg. De bestemming bevindt zich na ca. 400 meter aan de rechterzijde (gebouw UW).

Parkeren & toegang
Er zijn voldoende gratis parkeerplekken in de omgeving maar je mag niet overal parkeren. Opletten dus! Op het terrein van Hofclub is het altijd gratis parkeren evenals op de parkeerplekken aan de overkant. Via de hoofdingang van het UW kantoor ga je de locatie binnen.

Heb je vragen? Mail dan naar info@nbpo.nl of neem contact op het secretariaat via telefoonnummer 033 – 247 3422.
Wij kijken er naar uit. Tot zaterdag 25 maart!

Hartelijke groet namens het bestuur,
de activiteitencommissie, Franka, Mariëlle, Michelle en Marianne

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen