Experts in rust,
ruimte en overzicht
Lees meer
Experts in rust,
ruimte en overzicht
Lees meer
Previous slide
Next slide

Organizing Manifest

In het kader van het 25 jaar bestaan van de NBPO, hebben we een manifest opgesteld waarin we uitdrukking willen geven aan waar wij voor staan.

Wil je het manifest lezen, klik dan op de afbeelding.

Professional Organizer vinden

In het dagelijks leven komt er veel op je af. Heb je behoefte aan meer rust, ruimte en overzicht, schakel dan een professional organizer in van de NBPO.

Een professional organizer begeleidt klanten bij het maken van keuzes en het aanbrengen van structuur. Hierdoor kun jij optimaal genieten van wat voor jou belangrijk is.

Alle professional organizers die zijn aangesloten bij de NBPO, hebben verklaard te werken volgens onze gedragscode waarin o.a. geheimhouding centraal staat.

Klik op onderstaande knop om te ontdekken wat een professional organizer voor jou kan betekenen. 

Professional Organizer worden

Het vak van professional organizer is op het lijf geschreven van structuurliefhebbers die anderen willen begeleiden in het scheppen van rust, ruimte en overzicht. Is jouw nieuwsgierigheid gewekt, lees dan snel verder en ontdek wat het mooiste beroep van de wereld inhoudt.

Ben je al actief als professional organizer maar nog geen lid van de NBPO, klik dan op de rechterknop hieronder.

Laatste nieuws

  Wat is Professional Organizing?

  Bekijk hieronder korte introductievideo’s over professional organizing voor de particuliere, zakelijke en zorgmarkt.

  1. Particuliere markt

  Ben je als particulier benieuwd wat een professional organizer voor jou kan betekenen? Bekijk dan deze korte video of lees hier meer.

  2. Zakelijke markt

  Ook op de werkplek biedt een professional organizer uitkomst. In deze korte video leggen we uit op welke manier. En op deze pagina kun je het rustig nalezen.

  3. Zorgmarkt

  Deze korte video toont de toegevoegde waarde die een professional organizer biedt aan klanten in de zorgmarkt. Voor meer informatie kun je hier verder lezen.

  Inloggen

  Onze impactverhalen zijn sinds kort gebundeld in een e-book. Heb jij ze allemaal al gelezen?

  WordPress development door Webstation